Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Γιορτινά τυροπιτάκια



 1 φαρινα,
2/3 κουπας σπορελαιο,
200 γρ γιαουρτι,
2 αυγα,
1 κουταλακι μελι,
1 κουταλια κετσαπ,
λιγη ριγανη,
1 κουπα κεφαλοτυρι
,4 φετες γαλοπουλα αλλαντικο ψιλοκομμενη


Βάζουμε σε λεκάνη την φαρίνα,την ρίγανη και το τυρί.
Ρίχνουμε μέσα το σπορέλαιο,το γιαούρτι και τα αυγά.Ζυμώνουμε και προσθέτουμε το μέλι την κετσαπ και τα κομματάκια ζαμπον.
αφήνουμε να ξεκουραστει  ή ζυμη μιση ώρα.
Φτιάχνουμε τυροπιτάκια με κουπατ και αραδιαζουμε σε ταψι με αντικολλτικό χαρτι.
Ψήνουμε στους 180 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...