Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

μαφινς χωριάτικα της Δεσποινας

1 κούπα αλευρι ολικής άλεσης
1 κούπα φαρίνα
1 κουτάλι γλυκού αλάτι
2 κουταλάκια γλυκού μπαικιν
1 κουταλάκι ρίγανη
1/2 κουταλάκι σόδα
1 κουταλιά κρασι λευκό
1 κουταλιά μέλι
1 κούπα γάλα
2 αυγά
2 κουταλιές γεμάτες της σούπας βούτυρο Κερκύρας
1 /2 κούπα τυρί φέτα
1/2 κούπα ανθότυρο
1/2 κούπα ελιές ροδέλα
6 ντοματίνια κομένα ροδελα
1/2 κούπα πιπεριές πολυχρωμες ψιλοκομμένες

Σε μπωλ βάζουμε τα αλεύρια το αλάτι,το μπαικιν την ρίγανη.Προσθέτουμε το το κρασί  και το μέλι.
Χτυπάμε τα αυγά και τους προσθέτουμε το γάλα.
Λιώνουμε το βουτυρο και το ρίχνουμε στο γάλα με τα αυγά χλιαρό.
Ρίχνουμε αυτό το μείγμα στα αλεύρια και ανακατεύουμε να βραχει το αλευρι.
Προσθέτουμε τα τυριά ,τις ελιές ,την ντομάτα και  την πιπεριά.
Εχουμε ενα αρκετά σφιχτό μείγμα.
Βάζουμε σε ταψι μαφιν χάρτινες θήκες στις υποδοχές και τις γεμίζουμε μέχρι τα 2/3 της θήκης.
Ψήνουμε στους 180 25 λεπτά περίπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

h selida sas einai ekseretikh sunxaritiria exete ftiaxei ena iperoxo periexomeno me nostimies monadikes !! ean epithymite deite ki aytes tis selides pistevo tha sas aresoun :)

http://nea-ellas.blogspot.gr/2011/03/blog-post_3507.html


http://todasostisagapis9.blogspot.gr/



http://elada-love-forever.blogspot.gr/


http://eikonokosmos.blogspot.gr/



http://odikosouxoros.blogspot.gr/



http://enasdikosmoukosmos.blogspot.gr/


http://foteinos-logos.blogspot.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...