βάση
- 4 μπισκοτα κακαο με πολυδημητριακά χωρις ζαχαρη ΠΑΠΑΔΟΠΟΎΛΟΥ ή digestive χωρις ζάχαρη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
- 2 κουταλάκια γλυκού μαργαρινη light
κρέμα
1 πακετο(220 γρ.περίπου) τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά (βρηκα με 5%)
200 γρ γιαούρτι 2% λιπαρά
1 φάκελο ζελέ κεράσι χωρίς ζάχαρη
1/2 κουπα βραστό νερό
2 κουταλιές στέβια
διακόσμηση
50 γρ σοκολατα με στεβια "ξυσμένη" σε καρουλάκια
2 κουταλιές μαρμελάδα βύσσινο με γλυκαντικά ή φρουκτοζη
- Τρίβουμε στο πολυμίξερ τα μπισκότα.
- Σε μπρίκι λιώνουμε την μαργαρινη και την προσθέτουμε στα μπισκότα να γίνουν μια μάζα.
- Απλώνουμε το μείγμα σε γυαλινο σκευος ή σε 4 ατομικά ποτηρια.
Για την κρέμα
- Σε μπωλ χτυπάμε το τυρι με το γιαούρτι και την στέβια.
- Σε μπρίκι βράζουμε 1/2 κούπα νερό και διαλύουμε μέσα την σκόνη ζελέ.Το ρίχνουμε μεσα στο μπωλ με το μειγμα γιαουρτι-τυρι και ανακατεύουμε.
- Κατόπιν το ρίχνουμε πάνω απο το στρωμένο μπισκότο.
- Αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες να παγώσει και να σταθεροποιηθεί.
- Διακοσμούμε με καρουλάκια της σοκολάτας και με την μαρμελάδα.
1 σχόλιο:
Τρελαίνομαι για cheesecake πόσο μάλλον όταν είναι με λίγες θερμίδες!Μιαμ μιαμ!!!
Δημοσίευση σχολίου