υλικά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό ή λάδι
2 μεγάλα αγγουράκια πίκλα(ή 4 μικρά) φετούλες
2 κουταλιές καλαμπόκι βρασμένο
2 πιπεριές φλωρίνης ψητές σε κομματάκια
3-4 ντοματίνια κομμένα μισά
2 κουταλιές ελιες ροδέλα
1 κουταλιά κάπαρη
ντρέσινγκ
1 κεσεδάκι γιαούρτι
4 κουταλιές μαγιονέζα
Βάζουμε τον τόνο σε μπωλ και τον λιανίζουμε.
Ανακατεύουμε όλα τα άλλα υλικά μέσα σε κομματάκια.
Σε ενα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα.
Το ρίχνουμε στο μπωλ με τον τόνο και ανακατεύουμε.
3 σχόλια:
Μου αρέσει πολύ η τονοσαλάτα!
Η τονοσαλάτα είναι απο τις αγαπημένες μου σαλάτες, χρησιμοποιήσες νοστιμότατα υλικά!
σας ευχαριστω κορίτσια!Ειναι οντως νόστιμη η τονοσαλάτα και με ενα ωραιο στόλισμα στέκεται και σε ενα μπουφε ή τραπέζι!
Δημοσίευση σχολίου