1 πακετο αλευρι που φουσκώνει
χυμό απο 2 πορτοκάλια
ξύσμα ενος λεμονιού
1 μπουκάλι σόδα με ανθρακικό
2 κουταλιές λικερ πορτοκάλι
2 κουταλιές ζάχαρη
σπορέλαιο για τηγανισμα
ανακατευουμε όλα τα υλικά σε λεκάνη να γίνει πηχτός χυλός.
Ρίχνουμε ελάχιστο σπορέλαιο στο τηγάνι και μολις ζεσταθει παίρνουμε με την κουτάλα χυλό και το ρίχνουμε στο τηγάνι.Μόλις πάρει χρωμα απο την μια μεριά γυρίζουμε με σπάτουλα να πάρει και απο την άλλη.
Γαρνίρουμε με μαρμελάδα πορτοκάλι ή μέλι κ.τ.λ.
χυμό απο 2 πορτοκάλια
ξύσμα ενος λεμονιού
1 μπουκάλι σόδα με ανθρακικό
2 κουταλιές λικερ πορτοκάλι
2 κουταλιές ζάχαρη
σπορέλαιο για τηγανισμα
ανακατευουμε όλα τα υλικά σε λεκάνη να γίνει πηχτός χυλός.
Ρίχνουμε ελάχιστο σπορέλαιο στο τηγάνι και μολις ζεσταθει παίρνουμε με την κουτάλα χυλό και το ρίχνουμε στο τηγάνι.Μόλις πάρει χρωμα απο την μια μεριά γυρίζουμε με σπάτουλα να πάρει και απο την άλλη.
Γαρνίρουμε με μαρμελάδα πορτοκάλι ή μέλι κ.τ.λ.
7 σχόλια:
Θα τις φτιάξω σίγουρα Δέσποινά μου! Καλή Σαρακοστή!
mmmmmm....και τι δε θα δινα για λίγες τηγανίτες!! καλημέρα και καλή σαρακοστή Δεσποινάκι μου!!
καλη σαρακοστη κορίτσια!Να τις φτιάξετε ειναι ευκολες και νόστιμες!
Καλησπέρα, πολύ νόστιμες!!!Θα τις δοκιμάσω!Καλή Σαρακοστή!
Σίγουρα με την μαρμελάδα πορτοκάλι (ίσως ελαφρώς αρεωμένη για να μοιάζει με σιρόπι) θα είναι τέλειες Δέσποινα!
Εχεις απόλυτο δίκιο Πηνελόπη μου!!!!
καλή σαρακοστή Ελένη μου!Να τις δοκομάσεις!
Δημοσίευση σχολίου