τα πιτάκια κάνουν παρέα στο πιάτο με τα λουκανικοπιτάκια καλαμποκιού on a stick της Ερης απο το captain cook |
250 γρ. μαργαρίνη
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 αυγό για τη ζύμη
1 αυγό για επάνω
γέμιση
500 γρ τυρί φέτα
1 πιπεριά κόκκινη σε μικρά κομματάκια
1 πιπεριά κίτρινη " " " " " " " " "" ""
1 κούπα ελιές πράσινες ροδέλλες
1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/2 κουταλάκι ρίγανη
χτυπάμε στο μίξερ ολα μαζι τα υλικα της ζύμης και την αφήνουμε να ξεκουραστεί 20 λεπτά.
ανακατεύουμε σε μια λεκανίτσα τα υλικά της γέμισης με τα χέρια.
Ανοίγουμε ενα κομμάτι ζύμης στρογγυλό και βάζουμε γέμιση.Το κλείνουμε σε "μισοφέγγαρο".
Αραδιάζουμε σε ταψί με χαρτί ψησίματος και τα περνάμε στην επιφάνεια με αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου