Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μακαρονακι ογκρατέν με καπνιστό ζαμπόν και μανιτάρια



1 πακέτο μακαρονια(πένες,κοχυλάκι,βιδες οτι ειναι του γουστου μας!Εγω εβαλα κοφτο.)
1 κουταλιά βούτυρο και λίγο για το ταψι
200 γρ. ζαμπον καπνιστο σε φέτες
1 κονσέρβα μανιτάρια
400 γρ σκληρο τυρι τριμμενο
1 ποτήρι γάλα
1 πακέτο τυρι κρέμα

βράζουμε τα μακαρόνια καλά.Τα βουτυρώνουμε με το βούτυρο.
Εχουμε κόψει το ζαμπόν σε μικρά κομματάκια.
Βουτυρώνουμε το ταψι μας.
Ριχνουμε μια στρώση μακαρόνια.Προσθέτουμε λίγα κομμάτια ζαμπον,λίγα μανιτάρια,τυρι τριμμενο. Συνεχίζουμε ετσι σε στρώσεις.
Βάζουμε το γάλα σε μπωλ και προσθέτουμε το τυρι κρέμα.Ανακατεύουμε να διαλυθεί.
Το προσθέτουμε πάνω απο το μείγμα των μακαρονιών.
Ψήνουμε για μιση ώρα περίπου μέχρι να παρει ελαφρό χρώμα.
Είναι ευκολάκι!!! ;-)

μπορούμε να κάνουμε πολλές παραλλαγές σε υλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...