Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πατζαροσαλάτα με καρύδια και κρουτόν με αρωμα σκόρδου





3 παντζαρια(καρποί οχι φυλλα!) βρασμένα
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλλοκομένο
2 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξυδι βαλσάμικο
αλάτι
1/2 κούπα καρύδια χοντροτριμμένα
1 κούπα κρουτον με άρωμα σκόρδου ή σκέτα

Βάζουμε τα πατζάρια σε πιάτο και τα κόβουμε ψιλά κομμάτια.
Ρίχνουμε λάδι,ξύδι,σκόρδο και αλάτι.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Κατόπιν προσθέτουμε τα καρύδια και τα κρουτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...