3 παντζαρια(καρποί οχι φυλλα!) βρασμένα
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλλοκομένο
2 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξυδι βαλσάμικο
αλάτι
1/2 κούπα καρύδια χοντροτριμμένα
1 κούπα κρουτον με άρωμα σκόρδου ή σκέτα
Βάζουμε τα πατζάρια σε πιάτο και τα κόβουμε ψιλά κομμάτια.
Ρίχνουμε λάδι,ξύδι,σκόρδο και αλάτι.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Κατόπιν προσθέτουμε τα καρύδια και τα κρουτον.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου