12 γαρίδες μεγάλες(καθαρισμένες χωρις ουρίτσα)
1/2 πακέτο καταίφι
κετσαπ
1 κουπα λαδι για τηγάνισμα
12 καλαμακια απο σουβλάκια
- Περνάμε την κάθε γαρίδα στην κορυφη απο το σουβλάκι.
- Κόβουμε ενα κομματι απο το καταιφι.Το "ξαίνουμε"ανοιγουμε δηλαδη τις τριχουλες να γίνει αφρατο.
- Βαζουμε τη γαρίδα πανω στο καταιφι και ριχνουμε πανω της λιγη κετσαπ.
- Τυλιγουμε την γαριδα με το καταιφι σφιχτα.
- Βαζουμε ενα μεγαλο μπρικι στη φωτια με το λαδι να καψει.
- Βουταμε στο καυτο λαδι την τυλιγμένη γαρίδα ωσπου να "χρυσισει".
- Σερβίρουμε με ρυζοσαλάτα θαλλασινων ή αλλα σαλατα της αρεσκειας μας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου