Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

γαρίδες με καταιφι στο τηγάνι




12 γαρίδες μεγάλες(καθαρισμένες χωρις ουρίτσα)
1/2 πακέτο καταίφι
κετσαπ
 1 κουπα λαδι για τηγάνισμα
12 καλαμακια απο σουβλάκια


  • Περνάμε την κάθε γαρίδα στην κορυφη απο το  σουβλάκι.
  • Κόβουμε ενα κομματι απο το καταιφι.Το "ξαίνουμε"ανοιγουμε δηλαδη τις τριχουλες να γίνει αφρατο.
  • Βαζουμε τη γαρίδα πανω στο καταιφι και ριχνουμε πανω της λιγη κετσαπ.
  • Τυλιγουμε την γαριδα με το καταιφι  σφιχτα.
  • Βαζουμε ενα μεγαλο μπρικι στη φωτια με το λαδι να καψει.
  • Βουταμε στο καυτο λαδι την τυλιγμένη γαρίδα ωσπου να "χρυσισει".
  • Σερβίρουμε με ρυζοσαλάτα θαλλασινων ή αλλα σαλατα της αρεσκειας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...