Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Τραϊφλ λευκής σοκολάτας με μαρμελάδα εσπεριδοειδών της Δέσποινας


υλικά για ενα μεγάλο μπωλ παγωτού

90 γρ. λευκή κουβερτούρα
4 κουταλιές γιαούρτι
2 κουταλιές μαρμελάδα 3 εσπεριδοειδή
1 κουταλιά καρύδια χοντροτριμμένα
3 μπισκότα πτι μπερ



  • Λιώνουμε την σοκολάτα για 2 λεπτά στο φουρνακι μικροκυμάτων ή μπαιν μαρι.
  • Προσθέτουμε το γιαουρτι και ανακατευουμε.
  • Προσθέτουμε την μαρμελάδα,τα καρύδια,και τα μπισκότα σε κομματάκια
  • Βάζουμε στο ψυγειο 20 λεπτα να σφίξει.
  • Βάζουμε το μείγμα σε μπωλ και διακοσμούμε με μια κουταλιά μαρμελάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...