Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Τραϊφλ λευκής σοκολάτας 2 καρυδα-amaretto της Δεσποινας


Υλικά για ενα μπώλ παγωτού

100 γρ. λευκή κουβερτούρα
4 κουταλιές γιαούρτι
1 κουταλιά καβουρδισμένα αμύγδαλα
2 κουταλιές ινδοκάρυδο
2 κουταλιές λικέρ amarreto
2 μπισκότα πτι μπερ


  • Λιώνουμε την κουβερτούρα σε φουρνο μικροκυμάτων ή μπαιν μαρι
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
  • Σε μπρικάκι καβουρδίζουμε λίγο τα αμύγδαλα και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
  • Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο , το λικερ και τα μπισκότα.
  • Παγωνουμε στο ψυγειο για 15 λεπτα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...