Υλικά για ενα μπώλ παγωτού
100 γρ. λευκή κουβερτούρα
4 κουταλιές γιαούρτι
1 κουταλιά καβουρδισμένα αμύγδαλα
2 κουταλιές ινδοκάρυδο
2 κουταλιές λικέρ amarreto
2 μπισκότα πτι μπερ
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε φουρνο μικροκυμάτων ή μπαιν μαρι
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- Σε μπρικάκι καβουρδίζουμε λίγο τα αμύγδαλα και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
- Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο , το λικερ και τα μπισκότα.
- Παγωνουμε στο ψυγειο για 15 λεπτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου