2 κουπες τριμμενο κεικ που εχει μεινει(εβαλα αυτο εδω
3 κουταλιές μερεντα
2 κουταλιες μαρμελάδα πορτοκάλι
1 κουταλιά τριμμένο καρυδι
1 κουβερτουρα για την επικαλυψη
1 κουταλία σπορελαιο
βαζουμε σε λεκανη το κεικ,μερεντα μαρμελάδα και καρυδι και ζυμωνουμε.
Εντωμεταξυ λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπαιν μαρι η σε φουρνο μικροκυματων στο χαμηλο.Προσθετουμε το λαδι
Πλαθουμε τρουφακια και τα κυλαμε στην σοκολάτα.
Βαζουμε σε χαρτινα θηκακια και πασπαλιζουμε με χριστουγεννιατικα κας κας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου