η συνταγή ειναι της Αλεξιας Αλεξιάδου απο το βιβλίο "Ονειρα σοκολάτας"
25 κομμάτια
1 κούπα βούτυρο
2/3 κούπας ζάχαρη αχνη
1/2 κούπα κακάο
1 βανίλια
1/2 κούπα ασπρισμένα και καβουντιρσμένα αμυγδαλα(Εγω εβαλα φουντουκια)
2 κούπες αλευρι για όλες τις χρησεις
χτυπάμε το βούτυρο στο μιξερ με την αχνη και το κακάο να γινει αφρατο μείγμα.
Προσθέτουμε τους ξηρους καρπους και το αλευρι σε 3 δοσεις.
Ανοίγουμε κομματια ζυμης και κοβουμε με κουπατ αστερακια ή οτι αλλο θελουμε.
Βάζουμε σε ταψι με χαρτι ψησιματος και ψήνουμε στους 180 για 15-20 λεπτα.
Μολις βγουν ζεστοι πασπαλιζουμε με αχνη ή περιχυνουμε με λιωμένη σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου