Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ζύμη για λεπτή πίτσα

2 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι μαγιά σε σκόνη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κούπα νερό
1 κουταλιά καλαμποκέλαιο
1 κουταλάκι διάφορα ξερά μυρωδικά(βασιλικό,ρίγανη,θυμάρι,σκόρδο)


βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάμε μεχρι να μαζευτεί η ζύμη μπάλα στο γάντζο.Συνεχίστε για άλλα 5 λεπτα στη χαμηλή ταχύτητα.
Απλώστε την ζύμη σε λαδωμένο ταψι.Στρώστε τα υλικα της προτίμησης σας και  ψήστε στους 200 για 20 λεπτά περίπου.

4 σχόλια:

eleni είπε...

Πολύ ωραία!!!! Φτιάχνω και συχνά πίτσα!
Φιλιά!!!
Καλή εβδομάδα!

Eleni είπε...

Πολύ ωραία και τραγανή σίγουρα!!!

οι συνταγές της μαμας Δέσποινας είπε...

καλοφάγωτη κορίτσια!Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...